Ügyfél adatvédelmi szabályzat - Sportingbet.com

Kik vagyunk mi

LC International Limited, ElectraWorks Europe Limited és a ElectraWorks Limited az Entain Group tagjai és ez az értesítés elmagyarázza, hogy mire használjuk személyes adatait.

Lakóhelyének országa

Az adatkezelő neve

Adatok

Egyesült Királyság ("UK")

LC International Limited

Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltár

EU terület, közte Ausztria, Magyarország, Luxembourg, Finnország, Szlovénia, Málta, Litvánia, Izland, Lettország, Horvátország és Észtország.

ElectraWorks Europe Limited

Penthouse Spinola Business Centre, Number 46, St Christopher Street, Valletta, Málta, VLT 1464

A világ többi országa

ElectraWorks Limited

Suite 6, Atlantic Suites, Europort Avenue, Gibraltár


Amikor a "mi" vagy "velünk" kifejezést használjuk, akkor ebben beleértendő az entitás és márkák (https://entaingroup.com/about/business-overview/our-brands/) és más vállalatok az Entain Group csoporton belül.

Elkötelezettek vagyunk abban, hogy megvédjük személyes adatait, amikor a szolgáltatásainkat használja a weboldalunkon agy a mobil alkalmazáson keresztül és az információi biztonságát nagyon komolyan vesszük. Komoly biztonsági előírásokat működtetünk, hogy megvédjük személyes adatait, melybe beletartoznak az erős biztonsági folyamatok, melyeket a folyamatosan tesztelünk és felülvizsgálunk. Amennyiben kételyei lennének azzal kapcsolatban, hogy miként dolgozzuk fel vagy védjük meg személyes adatait vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot ennek az irányelvnek bármely pontjával kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a nyilatkozat alján megtalálható kapcsolati lehetőségen keresztül.

Ezt az adatvédelmi nyilatkozatot a sütikkel kapcsolatos nyilatkozatunkkal, bármely nyilatkozattal vagy irányelvvel, mely megtalálható üzleteinkben és a holnap szerződési feltételeivel együtt kell értelmezni.

Az információ, amit begyűjtünk Önről

Személyes adatokat gyűjtünk Önről a következő forrásokból:

  • Ha regisztrál egy számlát nálunk
  • Ha meglátogatja a weboldalunkat vagy a közösségi médiás felületeinket
  • A kitöltött közvéleméynkutatásokból
  • Ha felveszi velünk a kapcsolatot (e-mailben, levélben, telefonon, az üzleteinkben vagy chat-en vagy a közösségi médiában)
  • Ha megvizsgáljuk a kapcsolatfelvételét velünk
  • A csoport másik vállalataiban belső használatra, leginkább üzleti vagy működési célokból
  • Nyilvános forrásokból, mint pl. nyilvános jegyzetekből vagy közösségi médiás post-okból
  • Sütikből és követő-eszközökből készülékein, ahol engedélyezte azok használatát.
  • Egyéb adatok, amik harmadik fél adatbázisaiból származnak, a jogi és szabályozási kötelezettségeinknek való megfelelés érdekében;
  • Személyes adatait az online kereskedőktől és szolgáltatóktól is megkaphatjuk, mint például a pénzügyi és megosztott likviditási szolgáltatóktól, és egy harmadik fél által jogszerűen beszerzett ügyféllistákból.

Amire felhasználjuk a személyes adatait

 

Amire felhasználjuk a személyes adatait

Tipikus személyes adatok

További információ

Jogi alap

Termékek és szolgáltatások rendelkezései

  • Név, otthoni vagy e-mail cím, telefonszám vagy online személyazonosság vagy más kontakt információ, melyet megad nekünk.
  • Születési dátuma, neme
  • Bejelentkezési információ
  • Játék tranzakciós információ és fizetési metódusok

Annak érdekében, hogy megfeleljünk kötelezettségeinknek, melyek az Ön és köztünk kötött megállapodásokból ered és hogy információt szolgáltathassunk termékekről és szolgáltatásokról, beleértve a weboldal, szolgáltatások vagy szerződési feltételekben és irényelvekben bekövetkezett változásokat.

  • A szerződés teljesítése
  • Jogi kötelezettségek

 

Ügyfélszolgálati ügyek

  • Név, online személyazonosság, Játékos ID
  • Elérhetőség
  • Számla feljegyzések és kommunikáció, hívás rögzítések 
  • Játék tranzakciós információ és fizetési metódusok
  • IP cím, MAC cím, készülék típus, alkalmazások, hely

Az ügyfélszolgálathoz, kérdések megválaszolásához vagy panaszai és aggodalmai kezeléséhez.

  • A szerződés teljesítése
  • Törvényes érdek a játékoselégedettséget illetően, üzletünk megvédése és Ügyfeleink kapcsolata a felelősségteljes játékkal

Jogi és szabályozói kötelezettségeinknek történő megfelelés

  • Név, online személyazonosság, Játékos ID, kapcsolat
  • Lejátszott játékok, fogadások, nyeremények és veszteségek, befizetések és kifizetések, fizetési módok
  • Online képek a játékről és képernyőképek
  • IP cím, MAC cím, készülék típus, alkalmazások, hely

 

A jogi és szabályozói kötelezettségeinknek és kötelességeinknek történő megfelelés érdekében, melyek magában foglalják (de nem kizárólag) a Gambling Act és Responsible Gambling kötelezettségeket, pénzmosás, csalás elleni & terrorizmus elleni törvényeket. Ezek magukban foglalhatnak elektronikus módszereket a személyazonosság megismerésére, mint pl. sütik és az online játék képei felhasználásával

  • Jogi kötelezettségek
  • Az alapvető adatalanyok és mások érdekeinek védelme
  • Az egyes elvégzett feladatok a közérdeket szolgálva
  • Törvényes érdek az üzlet, munkavállaók és ügyfelek megvédéséhez

Személyazonossági vizsgálatok, kor-ellenőrzések és Felelősségteljes Játék

  • Név, online személyazonosság, Játékos ID, kapcsolat, születési dátum és nem
  • Belépési adatok, meglátogatott weboldalak
  • Játék tranzakciós információ és fizetési metódusok
  • IP cím, MAC cím, készülék típus, alkalmazások, hely
  • Kommunikációs és számla-történet, hívások rögzítése
  • Az Ügyfél jólétéről szóló információk’
  • Megfizethetőségi vizsgálatok, melyek magukban foglalhatják a más forrásokból származó adatokat, mint pl. a nyilvános információk vagy hiteltörténet
  • Fényképek és szelfik

A Felelősségteljes Játék kötelezettségeknek történő megfelelés értelmében (mint pl. az önkizárások és a feltételezhető játék-problémákkal küzdők nyilvántartása).  
Személyazonosságának, korának ellenőrzése vagy hitelesítése, és az információ k megvédése
Ez magában foglalhat elektronikus személyazonosság-ellenőrzéseket is, pl. sütik használatával

  • Hozzájárulás
  • A szerződés teljesítése
  • Jogi kötelezettségek
  • Az alapvető adatalanyok és mások érdekeinek védelme
  • Az egyes elvégzett feladatok a közérdeket szolgálva

 

Felmérések kitöltése versenyek és promóciók

  • Név vagy online személyazonosság
  • Elérhetőségi adatok, otthoni cím, e-mail vagy telefonszám
  • Elérhetőségi preferenciák
  • Válaszadás közvéleménykutatásokra, marketing anyagok kitöltése, kedvelt termékek, visszajelzések

Meghívás versenyeken való részvételre, a tapasztalatok megosztása, promóciókon történő részvétel vagy termékek és szolgáltatások információinak fogadása, mely érdekes lehet számára.
A megjelenített reklámok hatékonyságénak megértése vagy mérése Önnek és másoknak, hogy releváns hirdetéseket jelenítsünk meg Önnek.  
A direct marketing kommunikációt bármikor leállíthatja.  

  • Hozzájárulás
  • Törvényes érdek az Ügyfelek nézeteinek megismerésére és az Ügyfelekkel való jobb interakció kialakítására’

Életmód és demográfiai betekintés és profilozás

  • Elérhetőségi preferenciák
  • Válaszadás közvéleménykutatásokra, marketing anyagok kitöltése, kedvelt termékek, visszajelzések
  • Érdeklődési közök és szokások

Egy profil létrehozása Önről, a preferenciáiról és szokásairól, hogy mellyel jobban megértsük kedvenceit és a járékstílusát. 

  • Jogi kötelezettségek
  • Az egyes elvégzett feladatok a közérdeket szolgálva
  • Törvényes érdekek

Szolgáltatásaink javítása és rendszereink biztonságának és naprakészségének biztosítása

  • Játékos ID
  • Belépési adatok, meglátogatott weboldalak
  • Játszott játékok,
  • IP cím, MAC cím, készülék típus, alkalmazások, hely
  • Miként használja mobil alkalmazásainkat és weboldalainkat

 

Annak biztosítása érdekében, hogy az oldal tartalma a leghatékonyabb módon kerüljön megjelenítésre Önnek és számítógépének, hogy karban tartsuk és fejlesszük termékeinket és szolgáltatásainkat, hogy optimalizáljuk üzleti folyamatainkat, hogy biztosítsuk rendszereink integritását és irányítsuk információ technologiás telepünket, hogy minőségellenőrzéseket tartsunk, hogy támogassuk a dolgozóink hatékony gazdálkodását, hogy kielemezzük weboldalaink vagy promócióink teljesítményét és hogy releváns tartalmakat szolgáltassunk Önnek

Törvényes érdek, hogy az Ügyfeleinkkel folytatott interakció megfelelő , működő és hatékony

Bűncselekmények megelőzése és feltárása,
Veszteségek megelőzése
Ügyfelek és munkatársak védelme

  • Név, online személyazonosság, Játékos ID, kapcsolat
  • Belépési adatok, meglátogatott weboldalak
  • Lejátszott játékok, fogadások, nyeremények és veszteségek, befizetések és kifizetések, fizetési módok 
  • Online képek a játékről és képernyőképek
  • IP cím, MAC cím, készülék típus, alkalmazások, hely
  • Rizikó számok, profil osztályozások
  • Kommunikációs és számla-történet

Bűncselekmények, csalás vagy lopás felderítése vagy üzleteink és ügyfeleink elvesztése és unfair gyakorlatok használatának feltárása a weboldalunkon vagy az Általános Szerződési Feltételek és a vonatkozó jog megszegése.
Munkatársaink és más egyének megvédése kártól vagy veszteségtől.
Ezek magukban foglalhatják az online aktivitás monitorozását, elektronikus módszereket a személyazonosság megismerésére, mint pl. sütik és az online játék képei felhasználásával.

  • Az egyes elvégzett feladatok a közérdeket szolgálva
  • Törvényes érdek az ügyfelek, üzlet és munkatársak védelmére.

Üzleti eladások, felvásárlások és jogok 

  • Név, online személyazonosság, Játékos ID, kapcsolat
  • Belépési adatok, meglátogatott weboldalak
  • Lejátszott játékok, fogadások, nyeremények és veszteségek, befizetések és kifizetések, fizetési módok 
  • IP cím, MAC cím, készülék típus, alkalmazások, hely
  • Rizikó számok, profil osztályozások
  • Kommunikációs és számla-történet

Jogi igény bejelentése vagy megvédése vagy üzlet felvásárlása vagy eladása

Törvényes érdek az üzlet védelmére

Kivel osztjuk meg adatait

Előfordulhat, hogy meg kell osztanunk személyes adatokat más szervezetekkel, hogy megfeleljünk jogi kötelezettségeinknek vagy amikor igényeink kielégítéséhez szükségünk van segítségre vagy szerződéses kötelezettségeinknek való megfelelésre. Előfordulhat, hogy meg kell osztanunk információkat más szervezetekkel, amikor úgy véljük, hogy az a közjó érdekében történik vagy a mi vagy másik felek törvényes érdeke. Ezek a másik felek általában:

  • üzleti partnerek, szolgáltatók és alvállalkozók for olyan szerződésekkel kapcsolatban, melyeket velünk van Önnek kötünk;
  • leányvállalataink és kiválasztott harmadik felek, melyek esetében úgy döntött, hogy nem kíván marketing információkat kapni, sem tőlünk, sem tőlük, zárolva lett vagy önkizárást alkalmazott, így ezekben az esetekben a felfüggesztési listákat megosztjuk leányvállalatainkkal és a kiválasztott harmadik felekkel annak érdekében, hogy ne kapjon kéretlen marketing üzeneteket;
  • az Entain Csoport tagjai és harmadik feles beszállítók és szolgáltatók a fenti táblázat szerint; a harmadik felek és a szolgáltatok olyan mértékig, hogy az Entain Csoportot jogi/szabályozói kötelezettségeinek betartásában segítik, pl. szolgáltatások nyújtása pénzmosás csalás, ellenőrzés, stb. tekintetében;
  • kiválasztott harmadi felek, hogy felvehessék Önnel a kapcsolatot az általuk nyújtott szolgáltatásokkal kapcsolatban, ahol kifejezetten engedélyezte /beleegyezett az ilyen célokra történő személyes adatok felfedésébe/felfedéséhez;
  • analitikai és kereső szolgáltatók, melyek segítenek és harmadik feleknek az oldalunk fejlesztésében és optimalizálásában;
  • más harmadik feles szervezetek, melyek kérnek, ösztönöznek vagy gyűjtenek olyan visszajelzéseket, melyek segítségével fejleszteni és optimalizálni tudjuk szolgáltatásainkat.  
  • Bankok, hitelkártya intézetek, sportirányító testületek és releváns ügynökségek, akik megoszthatják harmadik felekkel annak érdekében, hogy a fiatalkorúságot, csalást, bűnügyi vagy gyanús eseteket vizsgálnak vagy a biztonságos játékot (vagy más tevékenységeket, melyeket a törvények, szabályozások vagy irányelvek kötnek) vagy ha úgy gondoljuk, hogy köze van ilyen jellegű tevékenységekhez; és
  • szabályozóink, törvény végrehajtók vagy csalást megelőző ügynökségek, de a jogi tanácsadóink is, bíróságok, vonatkozó független döntéshozó szolgáltatók, sport-irányító testületek és bármilyen más engedélyezett testületek, beleértve a póker szervezeteket is annak érdekében, hogy kivizsgáljanak egy aktuális ügyet vagy feltételezett bűnügyi tevékenységet, a szabványokat betartsák a sport, póker, játék vagy más szabályozói vagy jogi ügyben.

Személyes adatait megoszthatjuk az Entain Csoport más tagjaival marketing tevékenységek céljából. Nem osztjuk meg más harmadik feles szervezettel, kivéve a határozott hozzájárulását adta a személyes adatainak ilyen jellegű megosztásához.

Személyes adatait megoszthatjuk harmadik felekkel a következő esetekben is:

  • ha fontolgatjuk bármely üzlet vagy vagyon eladását vagy megszerzését, amikor a lehetséges üzlet vagy vagyon vevőinek vagy eladóinak kiadjuk személyes adatait;
  • az Entain csoport csődeljárási helyzetében (pl. felszámolás), vagy egy adatellenőrző vagy bármely csoport entitások esetében;
  • ha minket vagy a vagyontárgyaink nagy részét egy harmadik fél felvásárolja, mely esetben az általunk kezelt személyes ügyféladatok az átruházott vagyontárgyak részét képzik;
  • a honlapot érintő szerződési feltételek betartása vagy betartattatása érdekében;
  • jogaink, tulajdonunk vagy munkatársaink, ügyfelink vagy mások megvédése érdekében.  Ez magában foglalja az információcserét olyan vállalatokkal és szervezetekkel (beleértve, de nem kizárólag más játék szolgáltatókat és helyi rendőrségi vagy más helyi törvény-végrehajtó ügynökségeket) a munkatársak és ügyfelek biztonsága, bűnözés megelőzés, csalás megelőzés és hitelkockázat csökkentése érdekében;
  • ha személyes adatainak kiadására vagy megosztására köteleznek minket annak érdekében, hogy megfeleljünk bármely jogi kötelezettségnek vagy szabályozói előírásnak, vagy másként megakadályozzuk vagy felderítsük a csalást vagy bűnözést;
  • Amennyiben lakhelye az Egyesült Királyságban található, úgy a Licensz Feltételeink értelmében új Ügyfélként pénzügyi helyzete vagy személyazonossága ellenőrzésekor megosztunk információkat egy Hitelminősítő Ügynökséggel és ez hitelbírálati aktájában egy “soft” lábnyomot fog hagyni.“” További információ arról, hogy ez az ügynökség hogyan tárolja és használja fel az Ön adatait, itt található: https://www.callcredit.co.uk/legal-information/bureau-privacy-notice; és
  • Ahol önkizárást kért, ott megoszthatjuk ezt az információt a szabályozókkal vagy más vállalatokkal a területünkön, ha úgy érezzük, hogy ez egy fonts lépés az Ön védelme érdekében.

A Felelősségteljes Játék Kötelezettségeinknek történő megfelelés

  • Itt az Entain-nél nagyon komolyan vesszük a felelősségteljes játékot. Adatait megoszthatjuk az Entain Csoport tagjai között, és ahol szükséges,, más szervezetekkel is, hogy megfeleljük a felelősségteljes játék elköteleződésünknek.
  • Kötelezettséget vállaltunk, hogy felismerjük azokat, akiknek a játék árthat olyan korán, ahogy csak lehet és hogy segítsünk nekik a játék beszüntetésében számlájukra elhelyezett limitekkel; ez magában foglalhat befizetési limiteket, termék limiteket, egy számla játék-korlátozását bizonyos termékek/idők/időszakok tekintetében. Ezen kötelezettségeknek történő megfelelés érdekében, elemezzük ügyfeleink tranzakcióit és megvizsgáljuk a viselkedésüket vagy pénzügyi lehetőségeiket a termékeinken és brand-jeinken átívelően, melyek tudatában meghozhatunk döntéseket számlájával/számláival kapcsolatban. Kérjük, keresse fel a Megfizethetőségi limitek részleget a weboldalunkon további információkért.
  • Folyamatosan keressük az előremutató módszereket annak érdekében, hogy kiszűrjük azokat a játékosokat, akik nehézségek előtt állnak és felismerjük ezeket digitálisan. Ez azt jelenti, hogy olyan rendszereket is használhatunk, melyek felismerik az ügyfeleket (mint pl. sütik a játékos eszközein vagy Ön által küldött fényképek) és vannak olyan belső fejlesztésű rendszereink, melyek megérik az Ön játékát, hogy még jobban tudjuk kommunikálni az aktivitásával kapcsolatos rizikókat.’ Mi is megosztunk és kapunk is játékos-adatokat más szervezetektől, hogy felbecsüljük a rizikókat vagy a megfizethetőséget azzal, hogy miként you may viszonyul más játékszolgáltatókhoz vagy hogyan segíthetünk egyes személyeknek közvetlenül.

Az összes ilyen esetben biztosítjuk, hogy nagyon komolyan vesszük kötelezettségeinket, hogy ügyfeleink felelősségteljesen játszhassanak és személyes adatait megvédjük.  Mindig biztosítjuk, hogy a  lehető legjobb  intézkedéseket tesszük meg, hogy megvédjük adatait.  

Meddig őrizzük meg személyes adatait

Az adat típusa

Tipikus megőrzési idő

Információ

Ügyfél hívás-felvételek

3 év

Egy meghosszabbított megőrzési idő lehetséges egyéni elbírálás alapján

Ügyfél-adatok

Egy 7-éves megőrzési idő, mely attól az időponttól indul, hogy számlája bezárásra kerül

Továbbra is megtartunk személyes adatokat számlájával kapcsolatban, melyre az adatvédelmi törvényhozás feljogosít (i) amikor jogi kötelezettségünk van a személyes adatok megtartására a játék vagy adóügyi törvényhozás értelmében; és (ii) a jogaink gyakorlása és megvédése érdekében
Ha regisztrál az önkizárási séma alá, akkor ha az önkizárás ideje rövidebb is, a feljegyzés erről hosszabb ideig is megtartásra kerül az ügyféladatok alatt.

A fenti megőrzési idők meghosszabbíthatók, ha pl. meg kell felelni bizonyos szabályozói kötelezettségeknek, bűncselekményt kell kivizsgálni, kárigényt kell kezelni vagy egy panaszt kell megoldani

Helyek, ahová személyes adatait áthelyezzük

Időnként a szolgáltatók, az Entain csoport tagjai és és szervezetei, akikkel együtt dolgozunk az Egyesült Királyság vagy az Európai Gazdasági Terület határain kívül találhatók olyan országokban, melyek nem ugyan azon sztenderdek szerint működnek a személyes adatok védelme tekintetében, mint az UK vagy az EEA Államok. Mi azonban mindig megteszünk meg elvárható erőfeszítést annak érdekében, megfelelő biztonságot garantáljunk a személyes adatai védelméhez. Biztosítjuk ezen felül, hogy szolgáltatóink belépnek panaszkezelési megállapodásokba velünk, melyekkel biztosítható a személyes adatok feldolgozása a hatályos adatvédelmi törvényhozásnak megfelelően. További információ az érvényben lévő mechanizmusokról megtalálható itt, de kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a lenti e-mail címen, ha van különleges kérdése a nemzetközi transzferekkel kapcsolatban: https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-dimension-data-protection_en.

Biztonság

Nagyon komolyan vesszük a megfelelését a biztonsági szabályozásokkal, sztenderdekkel, irányelvekkel és személyiségi törvényekkel és olyan biztonsági intézkedéseket hoztunk melyek megőrzik a személyes adatok bizalmasságát, integritását és elérhetőségét. Ésszerű szervezeti, technikai és adminisztratív intézkedéseket teszünk annak érdekében, hogy megvédjük az ügyfelek általunk kezelt személyes adatait a jogosulatlan hozzáféréstől, módosítástól, közzétételtől vagy megsemmisítéstől.

Vállalatként biztonságos, tűzfalakkal védett adatközpontjaink vannak, hitelesített és titkosított weboldalaink vannak és megfelelünk az ISO27001:2013 normának. Ügyelünk arra, hogy leányvállalataink, ügynökségeink, partnereink és beszállítóink is a biztonság megfelelő szintjét alkalmazzák.

Ahol jelszavat adtunk Önnek (vagy ön választott egyet magának), mellyel a weboldal bizonyos részeit elérheti, ott Ön felelős a jelszó titokban tartásáért. Megkérjük, hogy soha, senkinek ne adja ki jelszavát.

Sajnos az interneten történő adatátvitel nem teljesen biztonságos. Annak ellenére, hogy mindent megteszünk, hogy a lehető legjobban megvédjük személyes adatait, nem tudjuk garantálni az adatiok biztonságát, melyet az oldalunknak küld el; minden átvitel saját felelősségre történik. Amint megkapjuk az információt, akkor szigorú eljárásmódot és biztonsági megoldásokat alkalmazunk, hogy megelőzzük a jogosulatlan hozzáférési kísérleteket.

Sütik

Több okból is használunk sütiket, többek között annak érdekében, hogy a weboldallal kapcsolatban jobbá tegyük élményét. További információért a sütik használatáról kérjük, látogasson el a Süti irányelvek oldalára.

Marketink kommunikáció és lehetőségek

Mielőtt elkezdenénk személyes adatait begyűjteni, megkérdezzük, hogy miként szeretne hallani felőlünk a jövőben a további termékek és szolgáltatások tekintetében. Ez normális esetben egy jelölőnégyzet kijelölésével történik űrlapokon vagy a weboldalunkon és ezt bármikor visszavonhatja.

Mi az a "Visszavonás"?

A visszavonás kifejezés több olyan metódust is magában foglal, melyekkel az egyének megakadályozhatják, hogy kéretlen termék vagy szolgáltatási információkat kapjanak. Ez a lehetőség általában olyan direct marketing kampányokkal kapcsolatosan ismert, mint a telemarketing, e-mail marketing, vagy közvetlen e-mail.

*Kérjük, vegye figyelembe, hogy "a visszavonás" nem akadályozza meg azon alapvető ügyfél levelezéseket, mint pl. a fogadással vagy a számlával kapcsolatos levelezéseket.

Hogyan állíthatom le a marketing levelezést?

Ha nem szeretne a ajánlatokat, promóciókat, esemény-információkat és a számlája aktivitásán alapuló személyre szabott kommunikációkat kapni, akkor a következőképp kérheti, hogy legyen megkereshetetlen:

  • A “leiratkozás” lehetőség használatával, mely minden marketing kommunikációban megtalálható
  • a személyes beállítások módosításával a számlája beállításai alatt
  • közvetlenül az ügyfélszolgálatunknál

Milyen adatokat kérnek tőlem?

A lentiek közül minél többre lenne szükségünk annak érdekében, biztosítsuk, hogy fog kapni további kéretlen leveleket:

  • Teljes neve
  • Bankszámlaszáma
  • Hogy kerestük meg, pl. e-mail, SMS, vagy postai úton
  • A mobil telefonszám vagy e-mail/postai cím, melyen megkerestük
  • A mobil telefonszám vagy e-mail cím, melyről az üzenet érkezett
  • A megkeresés dátuma és időpontja
  • A kapott üzenet másolata (pl. képernyőkép vagy egy továbbított e-mail az ügyfélszolgálati csapatnak)

Az Ön jogai

A jog leírása

Jog 1
A hozzáférés joga

Joga van ahhoz, hogy világos, átlátható és könnyen érthető információkat kapjon arról, hogyan használjuk fel adatait és jogait.

Jog 2
A tájékoztatáshoz való jog

Joga van ahhoz, hogy hozzáférjen az Önről nálunk tárolt adatokhoz.

Jog 3
A helyesbítéshez való jog.

Joga van ahhoz, hogy az Önről nálunk tárolt helytelen adatok helyesbítését kérje.

Jog 4
A törléshez való jog.

Joga van ahhoz, hogy töröltesse az Önről nálunk tárolt adatokat.  Ezen joga csak akkor áll fent (ha például): nem kell már használnunk a személyes adatokat arra a célra, melyre ezeket begyűjtöttük; vagy ahol visszavonja hozzájárulását, amennyiben a személyes adatait a hozzájárulása után gyűjthettük be; vagy ahol kifogással él az adati felhasználása módjával szemben (a Jog 6-nak megfelelően, lásd lentebb). Ez a jog nem korlátlan, és nem használható, ha törvényes és nyomós okok állnak fent.

Jog 5
A feldolgozás elleni kifogás joga

Bizonyos esetekben joga van ahhoz, hogy korlátozza az Önről nálunk tárolt adatok felhasználását.  Ez a jog csak abban az esetben áll fenn (ha például): you vitatja a z általunk tárult személyes adatok pontosságát; vagy ahol joga van arra, hogy követelje a személyes adataink törlését, de inkább azt szeretné, hogy a használata legyen korlátozott; vagy ha már nincs szükségünk a személyes adataira, hogy elérjük azt a célt, amiért azt begyűjtöttük, de Önnek szüksége van az adatokra jogi kárigény tekintetében. 

Jog 6
Az adatátviteli jog.

Bizonyos esetekben joga van ahhoz, hogy kérje a személyes adatai kiadását, melyeket megadott nekünk egy rendezett, általánosan elfogadott és gépek által olvasható formátumban.  Önnek ahhoz is joga van, hogy kérje, hogy helyezzük át személyes adatait egy másik szervezethez.

Jog 7
A feldolgozás ellenzéséhez való jog.

Joga van a nálunk tárolt személyes adataink feldolgozását ellenezni, ahol az ilyen adat feldolgozása szükségszerű a mi jogi érdekeink tekintetében, kivéve, ha tudjuk bizonyítani, hogy a személyes adatinak további feldolgozására a jogalap magasabb rendű a szervezet jogi kárigényeinek létesítése, gyakorlása vagy megvédése érdekében.

Jog 8
Jog ahhoz, hogy ne legyen alanya automatizált döntéseknek, beleértve a profilozást

Joga van ahhoz, hogy nem legyen alanya egy olyan kizárólag automatikus folyamatból származó döntéshozatalnak, beleértve a profilozást, mely jogi következményekkel jár Önnek vagy ehhez hasonló jelentős eredménye van Önre.

Jog 9
A hozzájárulás visszavonásának joga.

Joga van visszavonni hozzájárulását, melyek esetében személyes adatainak használatára támaszkodunk (például a szolgáltatásainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatos marketing információk esetében). 

Jog 10
A panaszbenyújtás joga.

Joga van panaszt benyújtani a releváns Adatvédelmi Felügyelő Hatósághoz.

  • Egyesült Királyság - Information Commissioner's Office (https://ico.org.uk/)
  • EU területek - közte Ausztria, Magyarország, Luxembourg, Finnország, Szlovénia, Málta, Litvánia, Izland, Lettország, Horvátország és Észtország - Information és Data Protection Commissioner (https://idpc.org.mt/) vagy a nemzeti adatvédelmi hatóság
  • A Föld további részei - Gibraltar Regulatory Authority (https://www.gra.gi/)

Hogyan veheti fel az adatvédelmi biztosunkkal a kapcsolatot

Ha bármilyen kérdése van erről a szabályzatról, vagy további információkat szeretne kapni a jogaival kapcsolatosan, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az alábbi lehetőségek egyikén:

dataprotection@entaingroup.com.

Adatvédelmi Biztosunkat elérheti a fenti címen vagy a dataprotectionofficer@entaingroup.com e-mail címen.

A jelen Adatvédelmi nyilatkozattal kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket és kéréseket örömmel fogadjuk

Ezen szabályzat módosításai

Ezen adatvédelmi szabályzat későbbi módosításait ezen az oldalon tesszük közzé, és ha szükséges, e-mailben értesítjük. Javasoljuk, hogy rendszeresen látogasson vissza erre az oldalra az adatvédelmi szabályzat frissítései vagy módosításai megtekintése érdekében.

Ezen szabályzat legutóbbi áttekintése és frissítése: 2021 május